Taizhou Weikeya Copper Products Co., Ltd

Topp tio världsöl

Släpp tid: 2020-06-25 18:47:51  träffar: 15

De tio största ölen i världen är Budweiser, Heineken, Carlsberg, Corona, Odinger, Tsingtao Beer, Harbin Beer, Yanjing Beer, Snow Beer, Dali Beer.


  Budweiser

Född i Förenta staterna på 1876 och inträdd på den kinesiska marknaden på 1995, Anheuser-Busch InBev Group, world& _;39;s ledande bryggeritillverkare, är känd för s in rena smak.Budweiser-ölen har utvecklats i århundraden med sin rena smak och utmärkta. Kvaliteten har vunnit konsumenternas gunst över hela världen, som har blivit världens och.\ 35; 39;den bästsäljande ölen med hög försäljning.


Heineken.

Grundat i 1864 i Amsterdam, Nederländerna, även känt som Heineken, ett internationellt känt ölmärke, är smaken mjuk och mjuk, utan den adstringerande och spännande smaken, världen och;39;den största ölexportören.


bryggeri Tsingtao

Tsingtao Brewery använder korn av hög kvalitet, ris, fint humle och måttligt mjukt, hårt, rent och sött mineralvatten från Laos som råmaterial.Den ursprungliga värdighetskoncentrationen är tolv grader och alkoholhalten är 3.5-4%.Spriten är klar och genomskinlig, ljusgul, och skummet är vitt, känsligt och långvarigt.


Budweiser

Belgien och Briljan;39;s välkända källöl bryggs i det traditionella bryggeriet i Leuven, Belgien.Den har en uppfriskande smak och en något surt, jäst Lager-öl.

Det bryggs enligt den Pilsner-stil som folket i Östeuropa älskar.Under driften av AB InBev Group ockuperade Time Beer snabbt 75% av den belgiska andelen öl och blev ett internationellt varumärke, som såldes i mer än 80-länder runt om i världen.


Snö Öl

Som ett ölmärke valt av kinesiska konsumenter har Snow Beer historien om " Snö först " Bakom den goda försäljningen.För att bättre kunna förklara bryggningsstyrkan och nivån på Snow Beer och jakten på och tron på att brygga bra öl, kommer Snow Beer att öppna ett parti unika ölfabriker och bjuda in allmänheten att besöka erfarenheten.


Tidigare: No

Nästa: Craft Beer China Conference & Exh...